12 Ekim 2009 Pazartesi

Easiest Fall Makeup Ever - Süper Kolay Sonbahar Makyajı

Bazen uzun süre makyaj yapmaya bayılıyorum ama çoğunlukla bir yere yetişmek zorunda olduğumdan zaman içinde pratik günlük makyaj stilleri keşfedebiliyorum. Aslında birbiri ile uyumlu renkleri bulunca hiçbir sorun kalmıyor. Palette ya da swatch yapıc uyumlu gibi görünen renkler bile birbirine karışınca birşeye benzemeyebiliyorlar... veee kesinlikle kullandığınız malzemenin kalitesi %100 önemli. Yoksa otuz saat sür sür kabındaki rengi bir türlü gözünüzde göremezsiniz ya da bir türlü gölgelendirme yaptırmaz, karışmaz. Sonunsa gözünüz çıkar ama makyaj ortaya çıkmaz.

Son zamanlardaki en büyük favori rengim Urban Decay tekli farı "Toasted" şurada da kendisinden bahsetmiştim. Bu sevgili bronz kahve rengimiz sevgli Sephora'nın yine aynı yazıda bahsettiğim koyu kahvesiyle mükemmel bir uyum içersinde ve uygulaması çok kolay ve süper eğlenceli.

Resimlerde benim cuma günü makyajım ve kullandığım malzemeleri göreceksiniz.(gözümün üstünün fotosunu çekmeyi unutmuşum:( ) Şu sıralar evde değilim. Eve gidince videosunu da çekeceğim. Bekleyin beni anacııım :p böah!!!

(Büyük görmek için tık)(click to see larger)

Ürünlerin yorumları yakında :D

Sometimes, I love doing my makeup for hours but usually I have to be quick. These times are the perfect times for me to find easy makeup techniques. What you see on the palette is not always matches the color on your eyes and the other colors seem to be perfect blend together. and the most importend thing is the quality of the product. If it's quality enough, you can use them easily.

My lastes love is Urban Decay's "Toasted" eyeshadow. It is perfect with Sephora's matte dark brown eyeshadow. You will see what products that I used for this look but I will add reviews soon and a video about this tutorial. I forgot to take a pic of my eyelid, sorry guys... :( see you later alligator :P boah!!!

Product List:
1- Urban Decay eyeshadow in "Tosted"
2- Sephora eyeshadow in N03
3- Mac Power Point Eye Pencil in "Engraved"
4- Sephora Flashy Liner in "02-flashy silver"
5- Oriflame Lash Overload Mascara in "Black" -I did not use primer side-Beyaz bazını kullanmadım burada-
6- Nars Blush in "Matahari"
7- Victoria's Secret Lipgloss in "Passion"
8- Oriflame Eye Pencil in color taupe -use it for my eyebrows-kaşlarım için kullandım
9- Oriflame Ecollagen Wrinkel Filler - kırışık dolgunlaştırıcı ve 35yaş üzeri için sanırım ama müthiş pamuksu bir yapısı var ve ne zaman buun kullansam hem kırışıklarım azalıyor(yaşlılık 25ten sonra mimikler fazla hareketli oluyor) hem de makyaj bazı gibi makyajımın çıkmsını ve yüzümün yağlanmasını önlüyor)
10- Everyday Minerals Brushes :Flat Top, Eye Kabuki, Everyday Eyeshadow
11- Avon Kabuki Brush
12- Some mineral powder

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık çok güzel olmuş:)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Çok teşekkür ederim :D

Mine Aydoğmuş/EŞREFOĞLU RUMİ İMAM HATİP ORTAOKULU dedi ki...

çok güzeeel:) allığın da muhteşem görünüyor

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails