29 Eylül 2009 Salı

Sonbaharın Vazgeçilmez Rengi: Kahverengi - Fall's Essential Color: Brown

Kahverengiye karşı ayrı bir sempatim vardır. Sıkılmadığım tek renk diyebilirim. Özellikle sonbahar moduma girince kahverengiye olan sevgim artıyor. Sizinle sahip olduğum birkaç kahvrengi farı paylaşmak istiyorum. Paletlerin içinde olan bir kaç farı atladım, 2 tane de mineral farı çünkü artık satılmıyorlar.

1-Nars "Cairo" = Pek kendini belli etmese de göz kapağı için biçilmiş kaftan ve rengine bayılıyorum. Ben açık beyaz tenliyim :p Aşağıda görülen bronzlaşmış elim. Kimilerine bu mu bronz dedirtebilir ancak benim için oldukça bronz bir renk. 3.5g. sür sür bitmez.

2-Too Faced "Nice Girl" = Altın bronz bir rengi var. Yine göz kapağı için uygun bir renk. 1g.

3-Too Faced "Nice Girl" = Sıcak koyu kahve. Crease ve göz kapağının dış kenarı için ideal. Paletteki diğer kemik rengi de aydınlatıcı olarak sürdük mü tam olur. Kemik rengi fotoğrafta belli olmuyordu. O yüzden onu ekleyemedim. Bu kiti baz ile kullanmak daha anlamlı olacaktır ama zaten bazsız makyaj artık hiçbirimiz yapmıyordur diye düşünüyorum. En azından topakklanmasını önleyen bazlar olmadan. :D 1g.

4-Benefit "Soft Shoulder" = Yumuşak ve pudramsı olmayan bir yapısı var. Mesela Elf farlar gibi dökülmüyor. 3.5g. Rengi ve kabının büyük fırça kullanımına uygun olması nedeniyle açık ve buğday tenliler için yüze gölgelendirmede de kullanılabilir. Pigmentasyon orta.

5-Urban Decay "Toasted" = Tüm kahve tonlu farlarım arasında en sevdiğim. Oldukça pigmentli ve yumuşacık. Tek sürüşte tam tengini veriyor. Kabına da baylıyorum. http://www.allcosmeticswholesale.com/  daki çeşitler çoğalsın hepsini silip süpürücem. Fiyatta mükemmel. 1.5g.

6-Sephora "mat N03" = Sevgili Sephora'nın müthiş inidirimden 5tl'ye almıştım :D Mat çikolata kahve. (olamaz bugün çok çikolata yedim) Pigmentasyon orta.

7-Oriflame "Chic" = Bu yazıdaki 2. pigmentasyonu iyi olan far. Yapısı Too Faced in farlarına benzerken pigmentasyonu Urban Decay'inki kadar iyi. Nasıl Mac "Satin Taupe" her zaman kullanılabilen ve tek başına çok iyi giden bir renk olduğu gibi bu renk te bence aynı kullanışa sahip bir renk.



Bazsız - Without Base

I always have sympathy to browns. This is the only color I've never gave up using. Especially when I'm in my fall mood. :D I want to show you some of my brown eyeshadows. I have another browns but they are  discontinued.
1-Nars "Cairo" = It doesn't show up very well but it looks really nice with base. My skin color is ivory and I think this color is more prettier on people who have light skin. It's 3.5g. so it is worth the price.

2-Too Faced "Nice Girl" = Golden bronze color. It's good for the lid.
3-Too Faced "Nice Girl" = Warm dark brown. It's good for crease and the outer corner of the eyes. You should use this palette with base.
4-Benefit "Soft Shoulder" = It is soft and it doesn't have powdery texture. Pigmentation is ok. 3.5 g.
5-Urban Decay "Toasted" = This is the best brown color I have ever have. Pigmantation is great. It is so soft and creamy. Ooooh! I love it. Also I love it's packagin. I'm gonna buy more of U.D. eyeshadows
6-Sephora "mat N03" = Chocolate brown color. (I ate lots of chocolates today)I bought this was on sale. Pigmentation is ok.
7-Oriflame "Chic" = This is the second color that I love in my browns. Pigmentation is good as U.D. eyeshadow and it's everyday color like Mac's "Satin Taupe" I love this eyeshadow too...

Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails