22 Ekim 2009 Perşembe

Flormar "Turbo Boost" Volume Mascara - 5 Kat Dolgun Kirpikler

"Fırçası,kirpikleri tek tek ayırmak,kıvırmak ve hacim kazandırmak için özel olarak tasarlanmıştır.Yoğun ve kremsi içeriği sayesinde herbir kirpik daha kalın,hacimli, ve uzun bir görünüme sahip olur.İçeriğindeki badem yağı sayesinde kirpikleriniz güçlenecek ve bakım sayesinde eskiye oranla daha güçlü ve kalın kirpikler elde edeceksiniz" diyor sitesinde.

Resimmlerde de gördüğünüz üzere gayet güzel dolgunlaştırıyor. Benim kaşlarım da kirpiklerim de kahverengidir ama saçlarım koyu kahve. Kirpiklerimin uçları neredeyse görünmeyecek kadar rengi açık. Benim için sonuçları gayet iyi. İçeriği bitkisel yani hayvansal maddeler yok. Ambalajı çok hoş. Ürünü içinden doğru miktarda alırsanız topaklanmıyor. Uzun süre kalıcı. Bir eksisi yok. Fiyatı:10,35tl


Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails