26 Aralık 2011 Pazartesi

VICTORIA’S SECRET “GORGEOUS” PARFÜM

Dünya’nın önde gelen iç çamaşırı ve güzellik ürünleri markası, aynı zamanda dünyanın en ünlü moda showları ile de bilinen Victoria’s Secret Ocak ayına özel parfümü “Gorgeous”’ı beğeninize sunuyor.
                     
Victoria’s Secret’ın bu kışa özel en yeni parfümü “Gorgeous” çabasız ve büyüleyici güzelliği simgeliyor. Meyvemsi-Çiceksi bir koku olan Gorgeous içeresinde karşı konulamaz çilek, saf yasemin, ve çekici sandal ağacı bulunuyor.  Bu özel parfüm kadın olmaya dair sevdiğimiz herşeyi barındırmakta ve içinizdeki Brigitte Bardot’u ortaya çıkarıyor. Hem gündüz hem gece “gorgeous” hissedin!

Parfümlerinin fiyatını hatırlamıyorum ama 250ml. Victoria's Secret parfümlerinin mistleri 79TL. ABD fiyatından 30TL daha fazla.

Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails