8 Aralık 2011 Perşembe

Kurumuş Krem - Jel Eyelinerlarımızı Eski Haline Döndürelim

3-4 tane krem-jel eyelinerım kurudu. Ben de fırçamı MAC fırça temizleyicisi ile temizlyip eyeliner sürmeyi denediğimde aklıma geldi böyle birşey denemek. Fırça temizleyicisini direk eyelinerın kabının içine döktüm ve karıştırdım. Neredeyse 1 aydır kullanıyorum ve sonuç mükemmel. Tekrar kurumadı. Yeni gibi kullanıyorum.

6 yorum:

Mertör dedi ki...

benim de kurudu bir tanesi, denemediğim şebeklik kalmadı ama bir türlü çözemedim. iyi fikir bu fırça temizleyicisi şeysi. ama tabii önce gidip almam gerekecek sanırım :)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

30-35TL bir fiyatı var ve dev gibi. Çok yönlü bir ürün :D

LensMakyaj Blog dedi ki...

Benim de L'Oreal HIP eyelinerlarım kurudu. Akşam gidince fırça temizleyiciyi deneyeceğim. Evde vardı zaten, çok sağol bilgi için. :)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Ne demek :)

iremnur - guzellikolsun dedi ki...

inglot'un duraline'ı bu işi daha iyi görür, ya da onun gibi bir mixing medium. sonuçta fırça temizleyicisi ürüne zarar verebilir belki, bilemedim :)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

ElanorTiwele yapmıştı onu.İlk kullanım için iyi ama o kadar olduğunu söyledi maalesef. Bende o yüzden duraline almadım. Garip ama 1aydır ne eyelinerım bozuldu ne de performansını kaybetti. Sabah ssürüyorum, akşam aynı. Herhalde fırçayı da temizledikten sonra direk kullanabilmemizi sağlayan özelliği sayesinde bir sorun yaratmadı. :)

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails