14 Aralık 2011 Çarşamba

Markalardan Haberler

Bakalım şu sıralar neler yapıyorlarmış, yılbaşı kampanyaları neymiş:

Yves Rocher Türkiye facebook sayfası açmış: tık tık
Burt's Bees ise şu adreste: tık tık
Douglas'ta facebook sayfasında hediyeler dağıtıyor: tık tık

Hassas ve Kuru ciltler için Roc bize şunları öneriyor;



Bu yıl Daha bakımlı  bir cilde sahip olmak için Yılbaşında kendinize Yeni RoC® Cilt Temizleme Serisini  Hediye Edin!

Doğru  ve düzenli  yapılan bir cilt temizliği canlı ve parlak bir cilde sahip olmamıza yardımcı olurken  erken yaşlanmayı, ciltte matlaşmayı, lekelenmeyi ve çizgilerin belirginleşmesini önler.

RoC® Arındırıcı Makyaj Temizleme Sütü
Cildi makyaj kalıntılarından arındırır ve gözenekleri derinlemesine temizler. Normal ve karma ciltler için özel olarak geliştirilmiş formulü cildin doğal hidrolipidik (cildi koruyan tabaka) dengesini korur, yağlılık hissi bırakmaz.
Ambalaj : 200ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 36TL

RoC Nemlendirici Makyaj Temizleme Sütü
Kuru – Hassas Ciltler için
Kuru ve Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Cildinizi nazikçe temizler, suya dayanıklı makyaj kalıntılarından bile arındırır.Mükemmel olarak temizlenen cilt mükemmel ve yumuşak bir görünüm kazanır . Nemlendirici içeriğiyle cilse 24 saat boyunca nemlendirme sağlar.
Ambalaj : 200ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 36TL

RoC® HYDRA 3’Ü 1 ARADA TEMİZLEYİCİ BAKIM 
Hafif formüllü makyaj temizleme sütü cildiniz için komple bakım sağlar.
Suya dayanıklı makyajı bile çıkararak cildi  etkili şekilde temizler.Cildinizi sıkılaştırır ve cilde ferahlık kazandırır.24 saat boyunca cildi nemlendirir.
Ambalaj : 200ml
Tavsiye edilen tüketici raf fiyatı: 39TL

RoC® Canlandırıcı Tonik 
Gözeneklerinize derinlemesine temizler,cildinize canlılık verir. Mükemmel şekilde temizlenen cilt nefes alır ve ferahlık hissi kazanır. Tüm cilt tiplerine uygundur.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 36TL

RoC® Cildi Canlandıran Temİzleme Köpüğü:
Cildi canlandıran enerji verici bileşenler ile formüle edilmiştir. Cildi nazikçe temizler, mükemmel temizlenmiş cilt anında yenilenmiş bir his kazanır.
Ambalaj : 150ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 36TL

RoC® Rahatlatıcı Yüz ve Göz Temİzleme Suyu
Hassas ciltler için özel olarak geli,ştirilmiş olan RoC® Rahatlatıcı Yüz ve Göz Temizleme Suyu, cildinizi nazikçe ve etkili bir biçimde temizler, hassas ciltler için idealdir..Cilt anında temiz,, yumuşak ve pürüzsüz görünüm kazanır.
Ambalaj : 200ml
Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 36TL
 
 
 Dermalogica ise yılbaşı setleriyle daha uygun fiyatlara kendimize ya da sevdiklerimize farklı hediye seçenekleri sunuyor;

Dermalogica’nın yağlı ve karma ciltler için geliştirdiği nemlendiricisi Active Moist (100 ml) yanında tüm cilt tiplerine uygun tonik Multi Active Toner ve nemlendirici serum Skin Hydrating Booster hediyeleriyle özel metalik mavi kutusu içerisinde yeni yılı karşılıyor.
Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı: 207 TL

 
Skin Smoothing Cream Ürün Seti
Dermalogica’nın kuru ciltler için geliştirdiği nemlendiricisi Skin Smoothing Cream (100 ml) yanında tüm cilt tiplerine uygun tonik Multi Active Toner ve nemlendirici serum Skin Hydrating Booster hediyeleriyle özel metalik mor kutusu içerisinde yeni yılı karşılıyor.
Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı: 227 TL

Super Rich Repair Ürün Seti
Dermalogica’nın zamansız yaşlanan ciltler için geliştirdiği nemlendiricisi Super Rich Repair yanında zamansız yaşlanan ciltlere uygun peeling MultiVitamin Thermafoliant ve maske MultiVitamin Power Recovery Masque hediyeleriyle özel metalik gümüş kutusu içerisinde yeni yılı karşılıyor.
Tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatı: 246 TL

2 yorum:

milky dedi ki...

Rocun kuru ve hassa ciltler için olan temizleme suyunu sanırım denerim.
yeni ürünler görmek güzel.

senem dedi ki...

şu roc ürünlerini denemek istiyorum esasen :)

hepsi süper fikir tatlım sağol :)

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails