2 Mart 2011 Çarşamba

Ooooof of...

Digiturk müşteri odaklı değil de, firma yanlı değil de cebini düşünerek yaptığı yanlışla çok pis batırdı. Adamlar ne de olsa maç izleyen toplum bize muhtaç dediyse de, logo slogan yenilemesi yapıp reklam yaptığı şu günlerde tahmin etmediği bir zarara uğrayacak. Birçok kişinin canının sıkılmasına neden olduğu yetmiyor gibi dün CNN Turk teki avukatlarının "biz blogspot kapatılsın demedik" kıvırmaları, yaptık ama kusura bakmayın dememesi ve suçu ilkokul çocuğu gibi söz konusu diğer isimlere atması haklı olduğu noktaları bile küçülttü küçülttü yok etti.
Bu saatten sonra tüm sorumlu kimseler ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlar. Youtube ile başlayan yasak silsilesinden sonra millet iyice gerildi bugüne kadar zaten. Bu olayın içindeki tüm kimseler için olumsuzluk olup, bazı yönlerden de iyi olmuştur. Artık millet iyiden iyiye toplanıp bağırmaya başladı...
 
Merak ettiğim bir nokta var. Türkiye kuruluşlu firmalar nasıl böyle hatalar yapıyorlar?

İlk  çalıştığım yerdeki reklam uzmanlarından biri ile, bulunduğu konum iyiydi, aramda şöyle bir muhabbet geçimişti;

Kariyer mi Para mı dedi bana.
Ben Kariyer dedim.
O Para dedi.

Ülkemizdeki genel anlaşı da bu. Kariyer yaparsan para geç ama sağlam gelir. Firman güçlenir, Ülken güçlenir.

Önce çevreni sonra kendini düşüneceksin!!!

Sen çevren var olduğu sürece varsın!!!

Tek başına bir hiçsin!!!

En iyi bildiğimiz firmaların içinde bile departmanlar arası bir yarış var. Çirkin bir yarış. Şirketin tümünü göremiyorlar.

En gücüme giden ise biz eşşek gibi çalışalım, eğitimimizi alalım, bilmem kaç yabancı lisan öğrenelim, paraya değil kariyere önem verelim, değerimiz bilinsin isteyelim, gözümüz yüksek maaşlarla işe başlamak olmasın, iyi yetişmiş bir adam olalım, yeri geldiğinde girişken ve atak yeri geldiğinde yavaş hedefe ilerleyen biri olalım sonra at gözlüğü ile etrafa bakan çenesi düşükleri işe alsınlar.

Tüm olumsuzlukların içinde hepimiz bir dünya yarattık şu bloglarla. Tanıyamayacağımız insanlarla tanıştık arkadaş olduk. Elimizden aldılar 3 kuruşluk eğlencemizi de.

ÜFFFFFFFF!!! Sıkıldım yaaa...

2 yorum:

mrtha dedi ki...

çok haklısın aynen katılıyorum..

senem dedi ki...

ÇOK ama çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık hislerimize öyle yardımcı olmuşsun ki.
Tamda demek istediklerime yardımcı olmuşsun.
yazını link vererek bloğumda yayınlıyorum herkes okusun!!!

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails