6 Aralık 2010 Pazartesi

Haul: Dayanamam Yine Alışveriş Yaparım

Yılbaşı moduna girmişim, her yer ışıl ışıl ve ben alışveriş yapmayacağım... Olamaz tabii ki... Ben de arada az da olsa alıyorum işte birşeyler. Malum şu sıralar ojelere taktım kafayı. İşte Watson's tan aldıklarım. İnternetten de birşeyler almış olabilirim bunların dışında :D

Ojeler harika. Burun badını denemedim ama klasik bir burun bandı değil. Derinlemesine temizleme diye geçiyor ve kömür içeriyor. Rengi de siyah...

6 yorum:

B @ Modest Closet dedi ki...

Gule gule kullanin hepsini. Ben bir ara Biore'un burun bantlarini kullaniyordum ve cok memnundum (duzenli kullandigim surece), simdi dersten vs. firsat bulup kullanamiyorum. Gecenlerde Michelle Phan'in dogal jelatinden yaptigi burun bantlarini gormustum onu denemek istiyorum, videosunda super etkili gozukuyordu :)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Teşekkür ederim :)
Biore'yi de deneyeyim bir ara :D Michelle Phan'nin o videosunu ben de izledim ama her seferinde onu yapmak zaman alır diye bant kullanmaya devam ediyorum.

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

altın renginde olanın swachını merak ediyorum.
eger begenırsem alcam.
güle güle kulan hepsini

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Bence kesinlikle al. Şişede göründüğünden daha güzel. Önceleri biraz ön yargılıydım ve hatta hayatımın anlamı da bu nasıl bir renk dedi ama alıp sürünce bayıldım!!! Tüm tırnaklarıma sürmedim. Sürünce hemen yayınlarım.
Bu arada ben de Kovayım :D

pastaguvercini dedi ki...

merhaba,biorenin burun bantlerı türkiyede nerede satılıyor?

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Türkiye'de satmılıyor bildiğim kadarıyla canım.

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails