28 Aralık 2010 Salı

UNT PRODIGE Kök Hücre Cilt Yenileyici Serum

Bu mucize serum teknoloji ve lüksün muhteşem şımartıcı gücü ile sizi cilt bakımının geleceğine götürmekte. PRODIGE olağanüstü anti-oksidan etkisine sahip nadir bulunan elma kök hücrelerinden elde edilen özlerle formüle edilmiştir.

- Uttwiler Spätlauber’den elde edilen kök hücre özleri, ciltte bulunan kök hücre aktivitelerine inanılmaz ölçüde yardımcı olur.
- Kök hücrelerini harekete geçirerek cildinizi yeniden canlandırmakla ve gençleştirmekle kalmaz, aynı zamanda cildin kendi kendini onarma gücünü arttırarak cildinizin sıkılığını, dokusunu ve rengini geliştirir.

Birbirinden kuvvetli birçok anti-oksidan içeren formülü ile PRODIGE sahip olabileceğiniz muhteşem cilde kavuşmanızı sağlar! Biz buna 'Cildiniz için mucize' diyoruz!

Tanıtımı böyle...

Ben UNT'yi youtube daki Asian güzellik gurularından duymuştum. Denemek bugüne kısmet oldu. Vaadettikleri süper. Özellikle annem için habire o krem senin bu krem benim alıp duruyorum. Oriflame'den StriVectin-SD'ye kadar ne bulursam. Fiyatı burada tuzlu olanları tabiik i ABD'den depoluyorum :D

Ürün ile ilgili söyleyebileceklerim şimdilik ilk izleminlerimiz. Genel olarak ürün ve marka şöyle:

- Yapısı süper. Yapış yapış değil ve sürünce normal sağlıklı, sıkı, uykudan yeni uyanmış taze cilt görünümü sağlıyor.
- Aljerjik ve hassas hatta egzama geçirmiş ciltlere alerji yapmadı.
- Fiyat - Kalite oranı süper
- Ürün çok hijyenik ve pompasına bir basışta yeterli ürün geliyor. Ne az ne fazla.
- Elinize ücretsiz kayıtlı posta ile 5 günde geliyor.
- Kampanyası var ve bu ürünü alana yanında kırışıklıklar için gündüz kremi veriyorlar.
- Sitede oje dahil olmak üzere çok eğlenceli kampanyalarla çeşit çeşit ürün bulmak mümkün ve sitede ürün bulmak çok kolay. Güzel, temiz bir site yapmışlar.

Ürüne ulaşmak için TIK TIK

Anacığım ürünü düzenli olarak kullandıktan bir süre sonra geniş yorumumu da yazarım...

Bu arada içinde 0.01 oranında paraben var. Bu oran Lush'ın forumunda okuduğuma göre normalmiş. Hatta Lush 0,1'in altında paraben koyuyormuş ürünlerine. Şuradan okuyabilirsiniz TIK TIK


*Ürün bana UNT Kozmetik tarafından gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails