27 Haziran 2011 Pazartesi

Too Faced "Lip Injection" Lip Plumper

En meşhur dudak büyütücü glosslardan biri Too Faced'in klasik lip injection'ı. Ürünün meyveli çilekli sakız kokusu var. Aplikatörünün ucu fırça şeklinde.


İlk 5 dk dudakları inanılmaz feci yakıyor. 5. dakikadan itibaren yanma azalıyor ve toplamda 15dk. sürüyor. Aman diyeyim dudaklarınızı yanlışlıkla yalamyın lakin dudağınız da yanmaya başlar ki hiş hoş değil.

Yapış yapış değil, uzun süre kalıcı ve güzel nemlendiriyor.

Sonuçlar fotoğraflarda. Yani, açıkçası, şu fiyatıyla almaya değecek bir ürün olduğunu düşünmüyorum.

Fotoğraflardan ilki ürünü sürmeden önceki dudaklarımın hali. Diğerleri ise 2 dk. ara ile fotoğraflanmış halleri. Son fotoğraf ise 10dk. sonundaki hali.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba, tecrübenize güvenerek en iyi Lip Plumper ürnünü sormek istiyorum ve birde uzun süre kalıcılığını koruyan bir dudak kalemi önerirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Şimdiye kadar hatıradığım kadarı ile 6 Victori'as Secret- 2 ya da 3 çeşidini,Sally Hansen, Too Faced, Elf, Oriflame, adını unuttuğum duty free den aldığım bir marka nın lip plumperlarını kullandım. Bana göre dudaktaki kan dolaşımını arttırıp uzun süre devam etmesini sağlamaktan başka birşey yapmıyorlar. Too Faced in bu lip plumperının bir de extreme olanı var. Belki o işe yarıyordur. Kalıcı sonuçlar zaten beklememek lazım. Geçici olarak da dudaklarımız kan dolaşımı arttığında nasıl görünüyorsa öyle oluyor.

Dudak kalemi çok az kullanıyorum ama bence yapı itibariyle sürdükten sonra ilk andaki yumuşaklığı geçen yani sürdükten sonra kuruyor gibi olmalı. Göz kalemlerindeki ya da kalıcı rujlardaki gibi sürümü yumuşacık olur ama bir süre sonra o yumuşaklığı geçer. Tüm kalıcı ürünlerde mevzuu aynı. :)

Adsız dedi ki...

Teşekkürler :)

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails