10 Mayıs 2011 Salı

Dermalogica'dan %10 İndirim

Efenim haber şöyle;


Dermalogica’dan online cilt analizi yaptıran herkese %10 indirim!

Dermalogica kurumsal facebook sayfası “Dermalogica Türkiye” üzerinden yepyeni bir uygulama başlattı. Bu uygulamaya katılıp online cilt analizi yaptıran herkes Dermalogica ürünlerine %10 indirimli olarak sahip oluyor ve sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

Cilt bakımının öncü markalarından Dermalogica, sosyal medyada da ses getiren etkinlikleriyle dikkat çekiyor.

Son olarak Dermalogica, Türkiye’deki kurumsal facebook sayfası “Dermalogica Türkiye” bünyesine, Speed Mapping® cilt analizini özel bir uygulamayla taşıdı. Bu uygulama facebook sayfası üzerinden kişiye özel cilt analizi yapıyor ve o kişinin cilt durumuna en uygun cilt bakım rejimini online olarak tespit ediyor. Daha sonra bu uygulamaya katılan herkes, SMS ile bir kod alıyor ve bu kodu kullanarak cilt analizinde tespit edilen Dermalogica ürünlerine %10 indirimli olarak sahip olabiliyor.

Ayrıca bu uygulama kapsamında en çok arkadaşını Dermalogica Türkiye facebook sayfasına yönlendirenlere birbirinden güzel Dermalogica ürünleri hediye ediliyor.

Mayıs ayı sonuna kadar sürecek bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız hemen Dermalogica Türkiye facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails