17 Nisan 2011 Pazar

Trendyol.com’dan Gelinlik Yarışması

Hala okuyan bendenizin yine evlilik damarı tuttu :_( Çok melankolik takılıyorum şu sıralar. Dokunsan ağlayacağım. Ben evlenemiyorum ama olsun evlenenler çok mutlu olsun. Hayallerindeki güne yaklaşanlar için ise şöyle bir yarışma var;

Private Shopping’de ilk defa gelinlik satan Trendyol.com’un Facebook’ta başlattığı “ Privenuptia” gelinlik yarışması devam ediyor. 18 Nisan Pazartesi günü, saat 18:00’e kadar sürecek olan yarışmada “Nasıl bir düğün hayal ediyorsun” sorusuna en beğenilen cevabı veren 1 Facebook kullanıcısı “Privenuptia” gelinliğin sahibi oluyor.



Katılımcılar, yarışma için yayınlanan fotoğraflara hayalini yazarken müstakbel eşini ve düğüne katılmasını istediği kişileri etiketliyecek( tag’lemek) ve en çok kişiye yaymaya (en çok like alan) çalışacak.


Yarışmanın sonunda en çok beğenilen hayalin sahibi, hayallerindeki gelinliğin sahibi olacak.
 
Siteye girmek içi TIK TIK
 

Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails