26 Nisan 2011 Salı

Trendyol.com Bugün Kanyon Box'ta

Trendyol 25 Nisan- 22 Mayıs’ta Kanyon Box’ta !


Moda ve alışveriş sitesi Trendyol.com, Türkiye’de ilk defa online özel alışveriş konseptini fiziksel bir mağaza ile buluşturuyor. Trendyol.com, ünlü marka ve tasarımcıların ürünlerini satan off-line mağaza konseptini Kanyon’un sihirli kutusu Kanyon Box’ta hayata geçirmeye hazır.

Trendyol.com, 25 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Levent’teki Kanyon ana girişi önündeki Kanyon Box’ta mağaza olarak faaliyette olacak.

Ünlü marka ve tasarımcıların ürünlerini üyelerine ayrıcalıklı şekilde sunan, alışverişin yeni yolu Trendyol.com’un Kanyon Box butiğine birçok tasarımcı katılıyor. Simay Bülbül, Umut Eker, Tuvana Büyükçınar, Aslı Güler, Niyazi Erdoğan, Canan Çullu, Gül Ağış, Burçe Bekrek, Burçak Ertem, Niyazi Erdoğan, Burcu Kuru, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Jale Hürdoğan. Bu ünlü tasarımcıların Trendyol.com için özel hazırladığı ürünler dört hafta boyunca Kanyon Box’ta tüketiciyle buluşacak. Takıdan trençkota, gece elbisesinden ayakkabıya tasarımcı imzası taşıyan birçok ürün satışa sunulacak. Moda meraklıları tasarımcı ürünlerine ve prestijli markalara ulaşabilir fiyatlarla sahip olacak. Her gün saat 10.00:22:00 saatleri arasında açık olacak mağazada özel alışveriş yapma şansı yakalamanın yanı sıra Kanyon Box için hazırlanan birçok sürpriz ve etkinlik ziyaretçileri bekliyor olacak.

Trendyol.com işbirliği yaptığı tasarımcılar ve bloggerlar ile birlikte Kanyon Box için süprizler hazırladı. Ünlü tasarımcılar styling yaparken modayı sanal dünyaya taşıyan “blogger”lar da Kanyon Box’taki ürünlerle kombinler oluşturacak.

1.Hafta: Simay Bülbül-Aslı Güler-Tuvana Büyükçınar-Niyazi Erdoğan-Müge Ersin Bikini-Müge Ersin Giysi-Umut Eker-Canan Çullu-Gül Ağış-Zeckie-Burcu Bekrek, Wicce, Plüm.

2.Hafta: Burçak Ertem, Niyazi Erdoğan, Burcu Kuru, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Closh, Zeynep Korel, Jale Hürdoğan, Petites Pierres, Canan Çullu, Simay Bülbül.

3.Hafta: Burçak Ertem, Niyazi Erdoğan, Burcu Kuru, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Closh, Zeynep Korel, Jale Hürdoğan, Petites Pierres, Canan Çullu, Simay Bülbül.


Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails