9 Nisan 2012 Pazartesi

Yine Alışveriş Yine Alışveriş: Oriflame ve Onlineeczanem

Mini şampuan numuneleri ve Sebamed sabun onlineeczanem.com'un hediyesi. Ortaokul ve lisede ne çok kullanırdım Sebamed sabun. :)

Oriflame'in şu rengarenk C vitaminli serisine bakın. Bunlar kardeşimin. Ay çok iç açıcılar. :)  En çok merak ettiğim maskara. Tarak şeklinde fırçası. Fiyatlar için Oriflam'in sitesine göz atabilirsiniz.

5 yorum:

Modavesaire dedi ki...

ben maskarayı kullanıyorum tek kelime ile şahane!!! o kremlerde gözüm kaldı. çok merak ediyorumm. ama almayacağım :))heheee onun yerine moon ve eclipse parfümlerine bütçe ayıracağım, çok güzel kokular tavsiye ederim:) güle güle kullan bu arada..

bakimblog dedi ki...

bioder serum başlangıc pakedi almıstım, bitti, tekrardan alacagım :) roll on u kullanmaya devam edıyorum. bakalım işe yarayacak mı :)

EZGİ dedi ki...

o rimel bi harika 4 tane bitirdim bi de stoğum var :) güle güle kullan hepsini :)

Adsız dedi ki...

Göz kreminin yorumunu istiyorum ama ben mutlakaaaa :D
Maskaradan da acayip memnunum, hem kendisi güzel hem fırçası rahat, bi iki uygulamaya el alışıyo :)
Hepsi hayırlı olsun :))

Jsjs kdksks dedi ki...

ben de göz kreminin yorumunu istiyorum son anda vazgeçtim çünküü =))

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails