30 Kasım 2011 Çarşamba

Nails of the Week - Haftanın Tırnakları : Yılbaşı Havasına Girelim mi?

Ben o yılbaşı havasına gireli çok olmuştu ama okul malum biraz beni engelledi. İşte yılbaşı çılgınlığına iyice dalıyoruz. Benden yine yapması süper kolay bir yılbaşı manikürü. Flormar 386'yı 2 kat sürdükten sonra 3. katı bütün parmaklara süremeden, yani 3. katı önce tek parmağımıza sürüp sonra simleri döküyoruz. Böylece ıslak ojeye yapışıyor simler. Yapmışması için tek tırnak tek tırnak şeklinde çalışıyoruz. Sonra üzerine şeffaf oje ya da üst cila çekiveriyoruz ve ta daaa... Pırı pırıl yılbaşı tırnaklarımızda. Son olarak tek parmağıma ayrıca Gabrni'nin yıldız ojesinin içinden (şeffaf oje içi yıldız dolu) aldığım 2 yıldızı kondurdum. Ayrı satılıyor ama bende olmadığı için böyle birşey yapıverdim.


Haydi bakalım her yer sim dolu olsun!!! :D

3 yorum:

aycakzc dedi ki...

harika bir yılbaşı manikürü bayıldım :)

★nasli_ dedi ki...

Kesinlikle yılbaşında tırnaklarının hepsini işaret parmağındaki gibi yap ve bir parmağına kırmızı sürüp üzerini simleee..
Yapmazsan küserim :))) :P

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

teşekkürler :)
Güzel fikir :) dayanıklı da... :)

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails