30 Kasım 2011 Çarşamba

Victoria's Secret Yarın (yoksa bugün mü?) Açılıyor!!!

Yarın yani 1 Aralık'ta Victoria's Secret Nişantaşı mağazası resmi olarak açılıyor. Hatta şimdi de gidip alışveriş yapabilirsiniz. İstinye Park mağazası ile ilgili bir duyurularıı görmedim. Ben şimdilik gitmiyorum. Gidenler yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim.

Henüz sosyal ağlarda bir adresi olmadığından Park Bravo Group'un facebook ve twitter hesaplarını takip ediyorum. Siz de bu adresler en güzel haberleri öğrenebilirsiniz. Ayrıca City's VS'nin fotoğrafları için City's in twitter ve facebook hesabına bir gidelim. :)

6 yorum:

casey23 dedi ki...

Bir de city's nişantaşının twitter ve fb hesaplarından da takip edebilirsin :) bugün gidilip alışveriş yapılabiliyormuş ama resmi açılış yarın öğlenmiş :S

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Evet, takip ediyorum. Fotoğraflar da çok güzeldi :)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Hatta iyi söyledin canım...hemen ekleyeyim yazıya city's in linkleri... :D

Kepslok dedi ki...

Ankarada VS var mı ?

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Ankara'da yok canım. Türkiye'deki ilk mağazasını Nişantaşı City's avm de açtı. 2.si İstinye Park. Başka nerelere açacaklar ne yapacaklar bekleyip göreceğiz hep birlikte :D

Kepslok dedi ki...

Bekleyip görelim :p

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails