20 Şubat 2011 Pazar

Sephora Kart

Türkiye web sitesini gezerken gördüm. Artık "beauty insiders card" gibi bizim de (her ne kadar benim gibi birçok kişinin beauty indsider kartı olsa da) kartımız oluyor.  Türkiye Sephora'larda kullanılabilecek. Ayrıntıları yazmamışlar. Bakalım nasıl bir kart olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum... :D
Web sitelerini günceleme ve geliştirmede sınıfta kaldıkları için mağazaya sık gidenlerden alırız haberleri artık...

4 yorum:

misterio dedi ki...

katılıyorum web siteleri berbat.. biraz geliştirseler.. online alışveriş falan yapabilsek keşke.. onlar için zor olduğunu sanmıyorum..

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

bence de zor değildir. hem mağaza açmadan daha çok kişiye ulaşırlar hem de benim gibi vakti olmayanlar internetten daha iyi alışveriş yapabilir. Bu son indirimde sırf vaktim olmadığı için gidip alışveriş yapamadım. İnternetten alınsaydı yapardım %1500. He benim param cebimde kaldı bana iyi oldu ama firmalar bu gibi durumları bilip ona göre hareket etmeli... Hala internet alışveriş imkanı sunmadan korkan firmalarımız var bol bol...

Hacer Sayıner dedi ki...

Kart uygulaması haziran ayında başlıyor canım.

pembe fiyonk dedi ki...

böyle bir şey gerekliydi.

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails