15 Ocak 2010 Cuma

Elf Cosmetics Brightening Eye Color 4'lü Farlar

Bende 2 adet var şimdilik. Kaç gr. oldukları yazmıyor ama gayet makul ürünler. Ttaile götürmek için, farklı renkler denemek için, çantada taşımak için ve tabii ki günlük kullanım için mükemmeller...1$ ya da UK fiyatıyla 1.5£ olması nedeniyle almak için düşümeye bile gerek bırakmıyor :) Sakız parasına far :p

Bazı renkleri oldukça pigmentli. Siyah dışında bazsız kalıcı değiller. Siyah içlerinde en pigmentlisi ve oldukça kalıcı. Beyaz da oldukça pigmentli ve yumuşacık. Bazı renkler yumuşak bir yapıya sahipken bazıları daha sertler ama bunu renkleri denerken anlayabilirsiniz. Fırçaya aldıktan sonra toza dönüşüyor. Eve... elf farlar kullanmaya başladığınız anca mineral far gibi toz haline dönüşüyor. Fırçayı haif darbelerle farı almak daha iyi oluyor. Büyük ihtimalle ek renk 1gr. dır.

Genel olarak alınası ve bittikçe almaya devam edilesi farlar...


1 yorum:

cecilia dedi ki...

swatchna bakılrsa siyahın maşallahı var gerçekten :)

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails