25 Eylül 2009 Cuma

Mascara Reviews : Maybelline Define a Lash



Adından da anlaşılacağı gibi kirpikleri gayet güzel ortaya çıkarıyor. Benim gibi kirpik yoksunu biri için gayet doğal ve tek tek ayrılmış kirpikler kazanmamı sağladı. Gözlerimde maskaradan başka birşey yok. Sadece maskarayı sümeden öce kirpiklerimi kırvırdım.

Doğal bir gündüz makyajı için biçilmiş kaftan. Fiyatı da oldukça uygun Eğer daha dramatik kirpikler arıyorsanız yine Maybelline'nın Colossal maskarasını tavsiye ederim. :D







It is great for people who does not have thick lashes like me. It seperates the lashes individually. There is nothing on my eyes except mascara in photos. I just curled my lashes before. It's a must have for day time naturel looks but if you are looking for a dramatic lashes you can go for Maybelline Colossal mascara... :D

Hey maaan!!! what's up dude? :p

Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails