12 Eylül 2009 Cumartesi

Navy Fall Look

Laciverti her zaman sevmişimdir. 3 gün boyunca sabahtan akşama SPSS ile uğraştıktan sonra kendimi Mac te bulmuş ve elime geçen her lacivert ürünü almaya başlamıştım ki kendimi tutup bir far ve bir göz kalemiyle yetindim. Evet ben bir alışverişkoliğim ki Kasım sonuna kadar hiçbirşey almayacağıma yemin ettim. (arada sephoradan 4 far almış olabilirim :D) Geçenlerde denediğim bir göz makyajı.Umarım beğenirsiniz...

I always like the color navy. After I messed with SPSS for hole 3 days, I found myself in Mac searching all navy products and I bought an eyeshadow and a eye pencil. By the way, I'm a shopaholic.yes :( and I swear that I'm not gonna by anything till the end of november. (maybe I might have bought 4 eyeshadows from sephora :D) This is a look that I did a few days ago. Hope you like it...

Base: Too Faced Shadow Insurance
Eye Shadows: Avon Navy Quad (it's not good without base- baz kullanmayınca renk vermiyor)
Inner corner and under the brow: Avon Single eyeshadow in "pearl" (it is good, it is really good- çok güzel hafif ışıltılı bir beyaz.)
Mascara: Too Faced Lash Injection
Eyebrows: Oriflame Giordani Gold Eyebrow Mascara
Liner: Mac Technakohl Liner Eye Liner in "Auto-De-Blu"




Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails