13 Eylül 2011 Salı

PARK BRAVO GROUP "FASHION'S NIGHT OUT" ÖZEL KAMPANYALARI

Ben sadece bu olayın şehir içinde yapılmasını kınıyor ve şehir içindekilerin benim yerime de tadını çıkartmalarını dileyerek sözü Park Bravo Group markalarına bırakıyorum. :_(

INGLOT
Fashion’s Night Out etkinliklerinin düzenleneceği İstinye Park, Nişantaşı City’s ve Bağdat Caddesi’nde yer alacak Inglot standına gelen tüm güzellik ürünleri meraklılarına, 50 TL ve üzeri yapılan alışverişlerin de geniş renk skalasından seçili olan oje veya ruj hediye edilecektir. Standımızı ziyarete gelen tüm ziyaretçilerimiz, uzman make-up artistlerinden sonbahar- kış trend makyajları ile uygulama teknikleri hakkında bilgi alabilecekler.

Nine West yeni sezon ürünlerinden 2. ürüne %30 indirim.
Bağdat Caddesi Suadiye ve Şaşkınbakkal; Nişantaşı City’s ve İstinye Park Nine West mağazalarında 15 Eylül Perşembe günü düzenlenecek Fashion’s Night Out etkinliğine özel yeni sezon ürünlerinden 2. ürüne %30 indirim uygulanıyor. 15 Eylül Perşembe saat 18:00 itibariyle Nine West mağazalarına özel ikramlar olacak. İkramın ve indirimin yanısıra her mağazada ayakkabı veya çanta alışverişi yapan ilk 100 kişiye 3’lü Nine West seyahat çanta seti hediye edilecek.

Park Bravo, Vogue Türkiye kağıt atıklarından aksesuarlar tasarladı. “My Paper Art” ürünlerinin geliri Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacak.
Park Bravo Nişantaşı ve Suadiye mağazasında çok özel bir proje ile Fashion’s Night Out etkinliğine katılıyor. Bu yıl sosyal sorumluluk projesi ile Fashion’s Night Out’a katkıda bulunacak Park Bravo, “My Paper Art” projesi ile Vogue Türkiye dergisi kağıt atıklarından aksesuarlar tasarladı. Deniz Doğruyol tarafından tasarlanan ve tek tek elde üretilen aksesuarlar Park Bravo, Nine West ve La Senza mağazalarında satışa sunuluyor. Satışından elde edilecek gelir Tohum Otizm vakfına bağışlanacak. 15 Eylül Perşembe gününe özel ayrıca Bağdat Caddesi – Suadiye Park Bravo mağazasında 2. Ürüne %30 indirim uygulanacak.

Seksi dedektif olmaya hazır mısın?
La Senza seni Fashion’s Night Out’ta dedektif olmaya davet ediyor. Bağdat caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı City’s mağazaları içerisinde ürün etiketlerinde bulunan sticker’ları bul, hediyeler senin olsun.
Dudak stickerı olan oje veya ruju bul, senin olsun.
Kiraz stickerı olan koton sütyen alana, bir koton külot hediye.
Kalpli stickerı olan lüks sütyen veya babydoll alana bir lüks külot hediye.
Gözlerini dört aç, yakından bak, incele, araştır gerçek bir dedektif ol, La Senza’dan hediyeni kazan!

Park Bravo Group markalarını
Twitter: @parkbravogroup

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Park-Bravo-Group/112821888746427
hesaplarından takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails