14 Eylül 2011 Çarşamba

BATH & BODY WORKS VE VICTORIA'S SECRET TÜRKİYE'YE GELİYOR

"Bath & Body Works ve Victoria’s Secret 
Shaya Park Bravo Ortaklığı ile Türkiye’ye geliyor….

Türkiye’nin iki perakende lideri; Alshaya Grup Şirketleri ve Park Bravo Group’un ortak şirket kurmasıyla birlikte, dünyanın en iyi bilinen iç giyim ve vücut bakım markaları Victoria’s Secret ve Bath & Body Works, 2011’in sonunda Türkiye’ye geliyor."

 Bildiğiniz gibi Victoria's Secret ülke dışına açılmaya başlamıştı. Şimdi de Türkiye'de. İki marka hem ülkedeki niteliksel boşluğu dolduracak hem de meraklıları ile birlikte birçok kişiyi sevindirecek.


Yılbaşından önce, tam alışveriş sezonu açılmış olursa kesinlikle Bath&Body Works'un bütün mumlarını alacağım.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhabalar çok ilgiç olansa inanmıycaksınız belki ama sabah Victorias secretın geliceğini öğrendiğimde birde B&B works gelse tam olucak demniştim bu yazıyı görünce çok sevindiim :) inşallah hemen açarlarda bizde ciccileri almaya gideriz

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Bence sinerji yaratmış adamlar ya da öyle birşey olmuş. Daha bu sabah B&B Works olsa d amumlarını alsam diyordum ben de :) sonrasında etsy e girip mum, tart falan bakmıştım. Öğlen okulda danışman hocamı beklerken internete gireyim dedim ve bu haber. 4500 gözle bekliyoruz :)

Glam dedi ki...

çığlıklar atasım geldi. haberi duyduğumdan beri prk mutluyum :)

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails