11 Şubat 2010 Perşembe

Online Alışveriş: Asos.com -Kozmetik&Moda -

Asos sitesini bugün takip ettiğim makyaj gurularından birinin alışveriş videosunu izlerken keşfettim. Urban Decay, Benefit, Illamasqua, Too Faced, Korres, DuWop gibi markaları bulabileceğiniz gibi özel dizayn(desginer) kıyafetlerden oldukça uygun Asos marka kıyafet ve aksesurlara kadar hatta erkek bölümüne kadar bir çok ürünü satan bir site. İngiltere menşeili ve standart kargo ücreti 7£, ekspres kargo ücreti ise 14£ Türkiye için...

Kozmetik fiyatları da çok fazla değil.Karşılaştırmanın en kolay örneği Benefit'in kendi stesi ile bu sitenin fiyatlarını karşılaştırmak olacaktır. Tabii ki Benefit'i Benefit'ten almak daha uygun malum hediyeleri de beraberinde geliyor ve belli bir alışverişin üzerinde kargo ücreti de ödenmiyor :)

Kargo ücreti olarak her ürün için ayrı mı yok paket için sabit mi tam olarak bilmiyorum ama yazanlara göre belirtilen ücretler paket başına...

Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails