11 Şubat 2010 Perşembe

Forever 21 Muhteşem İndirim!!!

Ben hala size F21'den aldıklarımı gösteremedim ve ne kadar kaliteli olduklarını...(şiir gibi oldu :P) ama düşünmeden alın diyorum çünkü fiyatlar acayip inmiş. Buyrun siteye....

NY'deyken christmas yoğunluğuna rağmen 2 günde gelmişti siparişim ve evet New York'ta girdiğim tüm F21 mağazalarında birşey bulamadan çıktım. Çok geniş ama internetteki gibi çeşit bol değil, özellikle aksesuarda.

12.99$
6.99$
19.84$
14.99$

3 yorum:

Saglıklımutfak dedi ki...

amerikadan buraya ürün getirtmek pahalı olmuyor mu. çok merak ediyorum bu durumu. fiyatlar süper ama . vergisi falan var mı? kargo ne kadar ödeniyor. bilgi verebilirmisin.

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

100$ ve üzerine sabit 35$ yol ücreti alıyorlar sabit. Yapmışken 100$lık yapmak mantıklı. 100€'ya kadar da vergi yok...yol ücreti hariç...

Dominika dedi ki...

etek çok güzelmiş. bu etekleri yazın bikini üzerine giymeyi seviyorum :))

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails