21 Aralık 2009 Pazartesi

New York Gunlukleri-1

Internetten aliveris yapmaktan bikip kendini New York'ta bulan ben burada da umdugunu bulamadi henuz. Sevgili Victoria's Secret magazasinda internetteki kadar cok cesit yok ama diger magazalarina da bakacagim malum her magazada hersey olmuyor.

Sephora'da da internetteki gibi yilbasi setleri vs.ler yoktu.En iyisi Manhattan'dakine bakmak. Haftasonu kar firtinasi var diye en erken pazar ogleden sonra cikabildik ve hala kar var, hava buz gibi. Benim gibi 7/24 donan biri icin oldukca soguk...

Bgunde kesfe cikiyorum. Arkadasim fotograf makinesi istedi, onu alip makyaj cicilerimi hemen paylasiveririm :D ama hepsi internetten...

Forever21'i indiririm diyordum yine husran. Internetteki gibi cesit yok. Niye anlamiyorum...Neyse o da internete kalir...

Yakinda gorusmek uzere...

Sevgiler... :)

2 yorum:

aysse dedi ki...

süper yazıların devamını bekliyoruz:)mağazadan almak gibisi yok ama internet alışverişi için amerika bi adresin var bu daha da güzel.

ISIL CAN dedi ki...

Vs ayni her yerde canim yok oyle cesit magazalarda
Sephora da genel de boyle holiday kampanyalar bitiyo pit diye buldugunu alicaksin
Forever21 indirime gerek olmayan bi magaza diye dusunuyorum indirimde olan seylerde zaten cok guzel olmuyo magazadakiler :)
Yani cicim sen ya internetten alisveris yapicaksin yada boyle magaza magaza dolasip buldugunu ativericeksin cantaya :)Hep kandirikci bu websiteleri suslu koyuyolar abartip abartip ama icleri bir fiyasko!

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails