9 Aralık 2009 Çarşamba

Yeni Kareli Gömleğim ve Çam Ağacım :D

Dün Ikea ve Forum İstanbul'a gittik. Forumu merak ediyordum. Güzel olmuş ama her mağaza açılmamış hala. Zara'da kardeşimin istediği birşeyler vardı. Onun için girmişken ben de gözüme takılan pek şeker kareli gömleği alıverdim.49,50tl
Ikea'dan da masa alacaktık ama istediğimiz kalmamış ben de çam ağacı istiyordum onu alıverdim :D 90cm ve 5,90tl :D


5 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba,
gömlek ve çam ağacı çok hoşmuş
ama asıl gözüme takılan şey istanbul antropoloji mezunu olmanız, zira aynı okul aynı bölüme yerleşip de dayanamayıp firar etmiş biriyim:))
kaç girişlisiniz?

Saglıklımutfak dedi ki...

Güle güle giyiniz. Bir konuda bri ürün tavsiyesi isteyeceğim . Dudaklarım inanılma zçatladı ve kurudu ruj yeterli gelmiyo. dudakkoruyucularıda işe yaramıyo. Başka ne kullanabilirim .bilginiz varmı acaba?

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Oriflame'in aloe vera serisinin dudak koruyucusu ve Avonun Medical dudak onarıcısını kullanabilirsin. Ben önce avonu üzerine de oriflamei sürüyorum. oriflame in aloe veralı dudak nemlendiricisi bir arkadaşımın dudaklarını 1 gecede iyileştirmişti. ayrıca ilaç kullanıyorsan bu aralar yani etki olarak cilt kuruması yapmış olabilir.

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

istanbul antropolojiye 2002 girişliyim :)

Adsız dedi ki...

cevap için teşekkürler benden iki yıl önceymiş, kesin görmemişimdir bile:)

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails