5 Eylül 2012 Çarşamba

Deborah "24ORE Absolute Volume" Maskara

Fırçanın yapısını görünce çok sevinmiştim. Genel olarak plastik kılları olan fırçalardan çok u tip fırçaları daha çok seviyorum. Tabii ki karman çorman ve yoğun olunca kirpikleri daha da güzel tarıyor.

Deborah "24ORE Absolute Volume" maskara, fırça yapısı olarak oldukça iyi. Kirpikleri tek tek tarayabilecek bir yapısı var aplikatörün ancak maskaranın yapısı çok ıslak. Islak değil çok ıslak. Bu da topaklanmasına neden oluyor. Resimlerde de görebilirsiniz. Bir kaç kullanımdan sonra biraz kuruyup yapısı toparlanacaktır diye düşünüyorum.

Kesinlikle akma ya da dökülme yapmıyor. Kalıcı ama temizlemesi de bir o kadar kolay.
Fiyatı Kozmoda.com'da 36 lira.

Deborah markası ülke pazarında kendini yeni tanıtmaya başladığı için marka olarak çok sevdiğim (fondöteni gibi) bir ürünü olmadıkça alasım gelmeyeceği bir marka ama şu maskara bu makyaj aşıklarının pek popüler markalarından olsa kesin almak isteyeceğim bir maskara olurdu. Yani öyle bir duygu işte :p O yüzden kararı size bırakıyorum. Resimler aşağıda. Son resimde 2 kat maskara var. İlk ikisinde tek kat...

Ürünün kendi açıklaması da şöyle:
"Tek bir sürüş ile kirpiklerin hacmini arttıran ve dolgunlaştıran gün boyu yeni sürülmüş gibi görünümünü koruyan maskara. İçeriğindeki Silica mikro-kürecikler ile kirpiklere eşit miktarda dağılır ve kirpiklerin tek tek kaplanmasını sağlar. Maxi Volume DH Kompleks ve Triple Carbon Black bileşenleri kirpiklere yoğun hacim ve renk verir. Polimerler ile uzun ve kalıcı bir etki sağlar. Kirpiklerde topaklanma ve birikme yaratmaz. Parfüm içermeyen formülü ile irritasyon riskini minimize eder. Göz doktorları tarafından test edilmiştir."

Bu maskarayı ücretsiz denemek isteyen olursa şuraya ışınlanıp deneme hakkı kazanacak şanslı bir kişi kendisi olabilir :p HOP HOP


artistik fotoğraf da çekerim :p çok yorgun duruyorum!!!

Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails