31 Ekim 2011 Pazartesi

BENEFIT Kasım Ayında Doğanlara, Doğum Günlerinde Ücretsiz "Brow Bar" Hizmeti Hediye Ediyor

Benefit, tüm kadınlara doğumgünlerinde eşsiz kaşlar hediye ediyor !

Sephora’nın renkli dünyasındaki en eğlenceli makyaj markası Benefit Cosmetics, tüm Facebook ve Twitter Takipçilerini doğum günlerine özel ücretsiz kaş uygulaması ile yüzünlerine uygun kaş şekline kavuşturacak.

Sadece Sephora mağazalarında yer alan Benefit Kaş Barları, baştan aşağı göz kamaştıran Benefit Kadınları için doğum günlerine özel bir uygulama başlatıyor. Doğum gününde yüzüne en çok yakışan kaş şeklini keşfetmek isteyen herkes, kendini; Sephora mağazalarında bulunan ‘Benefit Kaş Bar’ında uzmanların ellerine şımartılmaya bırakacak. 

Benefit’in doğum günlerine özel ücretsiz gerçekleştireceği sürpriz ile günün ilk hediyesini Sephora mağazalarından alacak olan Benefit Kadınları; kaş uzmanların özel bir teknikle belirlediği ideal kaş şeklini bulduktan sonra, isteğe bağlı olarak yüzüne ve saçına uygun kaş rengi için kaş boyama işlemini de yaptırabilecek. Güzelliğini perçinlemek isteyenler ise takma kirpik ve profesyonel makyaj uygulamalarından da yine ücretsiz olarak faydalanabilecek.
Benefit Cosmetics’ in Facebook ve Twitter Sayfaları üzerinden her ay duyuruları yapılacak olan aktiviteden ay bu sadece kasım ayı doğumlular faydalanabilecek. Aktivitemiz kasım ayını takip eden aylardada devam edecek.

Doğum günlerine özel ücretsiz Kaş Barı servislerinden yararlanmak için, doğum günü tarihinden en az bir hafta önce facebooktr@benefitcosmetics.com adresine mail atarak randevu almak yeterli.

Kaş Barı Servisleri İstanbulda Palladium, Demirören ve İstinye Park AVM Sephora Mağazalarında; Ankara’ da ise Tunalı Sephora Mağazasında verimektedir.
Detaylı bilgi için; http://www.facebook.com/ benefitcosmeticsturkey
                            http://twitter.com/BenefitTurkey

5 yorum:

LensMakyaj Blog dedi ki...

27 Kasım doğumlu olarak harika bir haber diyorum. :)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Heheh, senin adına çok sevindim. :D Bakalım Ocak ayında benim şansıma neler olacak? Benim de kardeşim 26 Kasım doğumlu ama daha söylemedim, iyi mi :p

Cansın Ekşi dedi ki...

Çok isterdim kasım ayında doğmayı!

visnetadindaa.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Temmuzda doğanların suçu neeee:(((

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Her ay için başka süprizleri varmış. Bakalım, bekleyip göreceğiz :D Her ay Kasım ayı gibi güzel olur umarım... :D

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails