11 Ekim 2011 Salı

M.A.C ""Pro Longwear"" Koleksiyonu STYLEDRIVEN Ürünler ve Fiyatları

MAC "Pro Longwear" yeni bir koleksiyonla karşımızda. 17 Ekim Haftası’nda  M.A.C “Pro Longwear” ürün koleksiyonu Styledriven satışa çıkıyor. Koleksiyonda 15 saate kadar kalıcılık vaad eden ve göz üzerinde toplanmaya yapmayan toz farlar,  8 saat dudakta kalan rugan sonuçlu lipglasslar,  mat yapıda kalıcı rujlar  ve 6 saat tazeliğini koruyan dudak kalemleri var.

Bu sezon oldukça revaçta olan ruj yerine tüm dudağa kalem uygulaması için formülü yenilenmiş bu dudak kalemleri kalıcılığının yanı sıra daha kaygan ve kremsi yapıdalar. Styledriven Koleksiyonunda ayrıca  farlarının daha kolay kullanımı için önerilen 239 no’lu fırça da mevcut.


Koleksiyon ise kendini şu cümlelerle ifade ediyor;   :)

“…Kendinden Emin Bir Tavırla Marşa Bastı Ve…” İstediğini Elde Etmek Üzere Yola Çıkmış Bir Kadını Durdurabilecek Hiçbir Engel Yoktur! O, Bu Defa Sonsuza Kadar Onu Güzel Gösterecek Kalıcı Makyaj Teknolojisi Sunan “Styledrıven”In Peşinde…
Kremsi Yapıda Toparlanma Yapmayan Farlar, Parlaklığından Asla Ödün Vermeyen Dudak Parlatıcıları, Kayganlığı Arttırılmış Dudak Kalemleri… Styledrıven Koleksiyonu‟Nun 15 Saat Kalıcı Ürünleri Sayesinde Parıs‟Ten Monte Carlo‟Ya Araba Seyahati Sonrasında Katılacağınız Şık Bir Akşam Daveti Boyunca Göz Kamaştırmaya Devam Edebilirsiniz.



Benim önceki koleksiyondan aldığım ve çok severek kullandığım rujum için şuraya bakabilirsiniz. TIK  Bu tuju ister olduğu gibi ister pıt pıt şeklinde hafif sürerek yine aynı nemli ama kalıcı görünümü elde ediyorsunuz. Hafif sürdüğünüzde hem pembelik veriyor hem de daha kalıcı oluyor. Yani yiyip, içip arkadaşlarınızı kocaman öpebilirsiniz. :)


Farlar: 59TL
Rujlar: 49TL
Lipglasslar: 47TL
Dudak Kalemleri: 43TL
239 numaralı fırça: 57TL

Renk çeşitleri oldukça fazla. 12  ruj, 9 lipglass, 10 dudak kalemi, 16 far.


Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails