19 Temmuz 2011 Salı

Yüz Temizleme-Masaj Aleti için...

Hani şurada Oriflame'in yüz temizleme-masaj ürününden bahsetmiştim. Bu konularda merakı büyük olan ve birçok yüz temizleme-masaj ürününü denemiş bir youtuber TIK ve yine bu ürünerden birinden bahseden bir diğerinin TIK videolarını görünce Oriflame'in ürünü hatırladım. Yapı olarak bir iki kozmetik farklılık dışında birbirinin aynısı olan bu ürünlerin uluslarası gönderimi olmasına rağmen Türkiye'ye gönderiminin olmaması beni üzdü ama başlıklarının birebir uyacağından eminim. Artık bir ABD tatilinde ya da gelen biri olunca ısmarlayabileeğim.

Video 1'de gördüğünüz üzere Clarisonic'e en yakın ürün bu. Hatta başlıkları da birebir aynı ancak Oriflame'in sunduğu başlık sayısı az ve yedeklerne de ulaşmak mümkün değil. Umarım Oriflame bu konuda devamlı bir üretim kararı alır. :(

Site için CIKIT

Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails