11 Ekim 2010 Pazartesi

Sephora Fırça Temizleyici

Tek kelimyle bayıldım... Çok rahat temizliyor ve derinlemesine temizliyor. Fotoğraflarda farklı renk gruplarından ve de sadece sim kullanılmış fırça görüyorsunuz. Sonuçlar fotoğraflarda. Hem ekonomik hem de süper ve özellikle çok güzel kokuyor ki koku benim için öncelikli etken.

3 yorum:

eklojit dedi ki...

öyle güzel ürünler tanıtıyorsun ama o mağazaların hiç biri yalovada yokki???aklım kalıyor..:((

meltem dedi ki...

Güle güle kullan canım, bi sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilir miyim?

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

yeterli pazar bulurlarsa açarlar ama yalova zor gibi. bu gibi durumlar için internetten satış yapmalılar kesinlikle. En azında Sephora markalı ürünler ve sadece kendi bünyelerinde sattıkları markalar için. Kesin işler. Hatta ben bile mağaza yerine interneti seçerim çünkü satış danışmanlarını yeterli görmüyorum.

Fiyatını hiç hatırlamıyorum ve burdan da almadım ama indirimdeydi. Kesin Türkiye'de de indirimde satılmıştır ya da hala vardır. İndirimde yer aldıysa da yeni versiyonu kesin gelmiştir. Sephra markalı ürünler sezonda ABD ile aralarında fiyat uçurumları yaşamıyor ama orada indirime girip te bizde abidik gubidk fiyatlara satılanlar da var ama genellikle Sephora markalı ürünlerin fiyatları iyi.

Kısacası tahminimce uygun bir fiyatı vardırç Hatta cilt bakım ürünlerinin reklamlarını gördüm. Çok ucuzlardı ve denemek istiyorum eğer bir Sephora'ya denk gelirsem. İstanul'da bile ters yerlerde.

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails