13 Ekim 2010 Çarşamba

Forever 21 Haul : Kolyeler

Alice in Wonderland, Anahtar Koleksiyonu ve Vintage temalı 3 kolye aldım. Daha beğendiklerim vardı ama stokta kalmadılar ben alacağım zaman :(

6 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

merhaba
intrnetten mı saipriş verdin.
eger oyleyse nsl oluyo ne yaptın ne zmn gelıyosıte guvenlımı shipping nsl

cok soru sordum dımı.
drycfc.blogspot.com

Birileri anlatsın dedi ki...

Modelleri çok güzel...
Güzel günlerde takman dileklerim ile...

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

yok canım ne demek :)
internetten ama abd'deyken oradaki adresime yolladım. buraya da gönderiyorlar ve alan tanıdıklarım var ama kaç günde geldiğini sormadım. hesaplı olan $100 kampanyası. 100€'yu aşmayacağındna gümrüğe de takılmaz ama en iyisi tracking number veren kargo seçenekleri alışveriş yapmak en iyisi ki bu durumda da amerikadan iste gibi aracı şirketlerle çalışmak gerekiyor ki sık alışveriş yapmayan için süper gereksiz ve pahalı bir yöntem.
bu arada bu aracı firmalar ile yapılan alışverişler adına hesaplama yapmış olan varsa ltfen hipotezimi çürütsün. :D

nihalasli dedi ki...

Him son fotodaki kolye cokhosmus bi bakim bi ara bende.Elf siparislerini su siralar cok iyi inceliyorum :) hangi blogda gorrusem goreyim cunku ilk defa kullandigim bir urun ve cekiniyorum acikcasi cok ucuz diye.

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Elf'te sınıf sınıf ürünlerini iyice ayırmaya başladı. En son 5$lık ki İngiltere sitesinde başladığında daha pahalı olur, yeni fırça serisi çıkardı.Ben ABD'den döndükten sonra çıkardı ve deneme fırsatını kaçırdım.

1$lık dudak ürünlerinin kokusu herkese göre değil. Benim alerjik astımım var ve dokunuyor ama mesela kardeşime gayet normal geldi. Studio serisi %100 süper. Fırçalaı harika. Daha aldıklarım var. Tez çalışmamdan fırsat buldukça hepsini yazar bir de ELF için yazı hazırlarım.

ve evet Çiçekli birkaç sıra kolyelere ben de bayılıyorum. Ah! siyah olanı da vardı ama ben alamadan bitti :_(

nihalasli dedi ki...

kisa bilgilendirme icin tesekkurler;) simdi boyle ogrendikce buna gore bakicam.
saol

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails