3 Kasım 2009 Salı

Avon Smooth Mineral Foundation

İnce yapılı iyi kalite bir fondöten. İçeriğinde kaolin bulundurması da ayrı bir nimet. Avon'un mineral fondöteni bence kuru ciltler hariç her cilt için ideal. Kaolin bilindiği gibi ciltteki fazla yağı absorbe eden granit kayaçlardan elde edilen kil türüdür. Beyaz ve yumuşak bir toprak türüdür.

Ürün genel olarak kaliteli olmakla birlikte bende bulunan "Transparent Glow" olanı bende var. İçinde simler mevcut ve yüzünüze farınızın simleri düçmüş gibi kötü duruyor. Bende bulunanın kapatıcılığı da yok. Fondötenden çok matlaştırıcı pudra diyebiliriz. Diğer renklerde sim var mı yok mu ve kapatıcılıığı nasıl bilmiyorum.

Ürün 6gr ve orjinal fiyatı 31,80TL. indirimde 19TL oluyormuş. Gönül isterdi Everday Minerals Türkiye'ye gönderime başlasa da çok daha uygun fiyata istdiğimiz renk ve formülde mineral ürünlerimizi alabilelim.




alnım-önce / before
alnım-sonra / later
click to see larger - büyük görmek için tık

Avon's mineral foundation is good enough but the one I have has lots of shnimmer in it. Maybe it's beacuse of this is the glow foundation but I really don't like my face looking shimmery.

Also, it has kaolin in it which is good for oily and combination skin types. Kaolin absorbes the oil in your skin. Kaolin is white clay and it's texture is really smooth.

I prefer Everyday minerals instead of Avon Smooth Mineral Foundation because EM has lot of alternatives to choose.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ürünün rengi neydi

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Transparent Glow

Adsız dedi ki...

bir soru daha olacaktı sen bunu biraz geçmişte almışsın ama bunu bana tavsiye edermisin kapatıcılığı az deçimişsin ama zaten çokta kapatıcı olmasın bu ürün aynen pudra gibimi ??

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

içinde simler var o yüzden bunu tercih etme. Diğer renkleri nasıl bilmiyorum. Bir de tansparan bu ki sadece yağı kontrol altına alıyor. başka bir özelliği yok.

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails