2 Şubat 2012 Perşembe

Markalardan Haberler - 2

Cildinizi vitamin desteğiyle hem besleyin hem de iyileştirin:
MultiVitamin Power Recovery Masque

Dermalogica’nın vitamin destekli bakım maskesi MultiVitamin Power Recovery Masque zamansız yaşlanan, hassas ve kuru ciltlerin ihtiyacı olan her şeyi sunuyor.

Stres, hava kirliliği, güneşin zararlı ışınları UVA, UVB gibi çevresel faktörlerin yarattığı tahribatın gittikçe arttığı günümüzde, cildin antioksidantlarla korunmaya gereksinimi aynı oranda artıyor. Yıllar geçtikçe bu durum kırışık, çizgili ve diriliğini kaybetmiş bir cilt ile sonuçlanıyor. Bu da erken yaşlanmayı beraberinde getiriyor. Tıp uzmanları ve kozmetik kimyagerlerinin araştırmaları; güçlü, stabilize vitaminlerin doğrudan cilt yüzeyine uygulanmasının erken yaşlanmaya bağlı cilt şikayetlerinin belirgin olarak azalmasına yardımcı olduğunu kanıtladı. 

Dermalogica MultiVitamin Power Recovery Masque; A,C,E,F ve provitamin B5’in tam bir karışımı ile çığır açan bir taşıma sistemi sayesinde vitaminleri cildin en çok gereksinimi olan tabakalarına ulaştırıyor. A vitamini cilt elastikiyetini ve nemi arttırırken, cildi gerginleştiriyor ve kuvvetlendiriyor. Antioksidant C vitamini kolojen sentezini uyararak cilde esneklik sağlarken, E vitamini sağlıklı doku oluşumunu teşvik ederek hücre yıpranmasını geciktiriyor. Provitamin B5 ise cildin onarımına yardımcı oluyor.

Dermalogica MultiVitamin Power Recovery Masque, yoğun vitaminler ve bitki özlerinden oluşan ve çevresel stres faktörlerine maruz kalmış olan ciltler için rahatlatıcı bir bakım maskesi. Güneş, hava kirliliği, rüzgar ya da stresten dolayı ciltteki kurumadan şikayetçi olanlar için ideal.

Fiyat: 161,00 TL – 75 ml







Kışın Cilt Daha Çok Kurur!
Neutrogena ile Nemlendirin…
Neutrogena® Yoğun Nemlendirici Gündüz Kremi
Neutrogena ‘nın günlük nemlendirici kremi cildinizdeki nem kaybını önler,nem düzeyinin en üst seviyeye ulaşmasını sağlar. 15 faktörlü koruma özelliğiyle cildinizi güneşin olumsuz etkilerinden korur. 12 saat süren etkisi klinik deneylerle kanıtlanan Intensified Day Moisture, su bazlı formülü sayesinde kolayca emilir, gözenekleri tıkamaz, cilt tarafından kolayca emilir

Tavsiye edilen tüketici raf fiyatı 21,55TL

Radiance BoostTM Göz Çevresi Bakım Kremi
Neutrogena’dan  Radiance BoostTM göz kremini bir hafta boyunca düzenli olarak kullanın.Cildinizin canlandığını görecek, gözlerinizin çevresinde oluşan siyah halkaların ve şişliklerin görünümünde azalma hissedeceksiniz.Radiance Boost Eye Cream ayrıca ince çizgilerin derinleşmesini önlemeye yardımcı olur, tüm göz çevresini nemlendirir ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Tavsiye edilen tüketici raf fiyatı 20,25TL










4 yorum:

bakimblog dedi ki...

dermalogica'yı seviyorum ama fahiş fiyatlarıyla o bizi o kadar sevmiyor belli ki :)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Aynen :) Gıdım gıdım dikkatle kullanıyorum kendilerini. :)

Adsız dedi ki...

dermalogica hala marketlerde satilmiyor almanyada, peelingini cok merak ediyordum ama nekadar seven varsa okadarda sevmeyen var bloglarda ve denemek icin siparis vermek cok pahali : /

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Burada da sadece eczanelerde satılıyor. Ben günlük peelingine bayılıyorum. Oldukça da bereketli. :)

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails