30 Ocak 2012 Pazartesi

DDF’ten İlan-ı Aşka İlan-ı İndirim!

Sevdiğinize olan hislerinizi tüm dünyaya haykırmak ister misiniz? DDF (Doctor’s Dermatologic Formula) Facebook sayfasını takip edenler “ilan-ı aşka ilan-ı indirim” kazanacak! DDF Türkiye Facebook sayfasına girerek sevgilinize olan hislerinizi paylaşın, DDF ürünlerinde ‘Sevgililer Günü’ne özel 100 TL indirim kazanma şansı yakalayın!

Sevgililer Günü yaklaşıyor… Sevdiğinize nasıl bir hediye almayı düşünüyorsunuz? Satın alacağınız şey her ne olursa olsun, sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediye sevginizdir…

Şimdi DDF Türkiye Facebook sayfası takipçileri hem sevdiklerine olan hislerini anlatıyor, hem de DDF ürünlerinde indirim kazanıyor! Yapmanız gereken tek şey DDF Türkiye Facebook sayfası takipçileri arasına katılarak, sevgilinize olan hislerinizi paylaşmak… Sevgililer Günü’ne kadar her hafta en beğenilen ilan-ı aşka DDF tarafından 100 TL değerinde ilan-ı indirim çeki hediye edilecek.

Siz de hem sevgilinize olan hislerinizi ölümsüzleştirmek, hem de indirim kazanmak istiyorsanız DDF Türkiye Facebook sayfasını ziyaret edin…


Facebook sayfaları için TIK TIK
                                         



Hiç yorum yok:

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails