17 Ağustos 2011 Çarşamba

Oriflame "Very Me" Funky Eye Pencil

Sevdiği birini kaybetmenin verdiği moral bozukluğunun boşluğa dönüştüğü sıralarda alışverişim tuttu ve project 10 pani bozarak minik de olsa alışveriş yaptım. İşte onlardan biri bu göz kalemi.

Her ne kadar büyük göz kalemlerinin içinde de yarısı kadar ürün bulunsa da bu üründe standart göz kalemlerinde bulunan ürünün yarısından birazcık fazlası bulunmakta ve ambalajı da miniminnacık. Tamam çanta boyu falan ama 9.90TL'lik bir kalemden en azından iyi bir performans beklerdim.

Pigmentli değil ve 3-4 kere sürünce renk çıkıyor.

Resimde gördüğünüz gibi ilk sürüşte renk yok. Hemen siliniyor, kalıcı da değil.

Sadece eflatun ışıltıları güzel hatta resimdekinden de güzel ılşıltısı ve yumuşak sürümü ancak bunlar da ürünü kurtarmaya yetmiyor maalesef.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bende mavisiyle yeşilini almayı düşünmüştüm ama iiki almamışım, bu yorumun beni ekstra masraftan kurtardı :D teşekürleeer

Evy dedi ki...

kiyafetlerde filan mor,eflatun rengini hic sevmem ama makyajda bayiliyim!
http://maffionista.blogspot.com/

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails