28 Mayıs 2010 Cuma

Markafoni Sorunsalı

Aslında üzerinden çok zaman geçti ama üşengeçliğim bugün geçti ve yazayım dedim...

Ben bu Rocket Dog ayakkabıları 2 sene önde YKM'den almıştım Yeni Sezonda ve 47,5TL'ye (o zamanlar ytl idi tabii ki) ve İndimde de değildi. Dediğim gibi yeni sezon ve ilk fiyatı...
Birkaç ay önce aynı Rocket Dog ayakkabı Markafoni'de indirimli 169.90TL'den 89.90 TL 'ye düşmüş bir fiyattan sattılar...

Yorum sizin...
RESİMLERİ BÜYÜK GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

6 yorum:

Drama Queen dedi ki...

Evet markafoninin fiyatlarında böyle bir sorun var.. Ben de steve madden'ın kendi mağazasından indirim sezonunda 32 liraya aldığım çizmeyi bir hafta sonra indirimde 99 gibi bir fiyata sattıklarını gördüm..O günden beri kolay kolay uğramıyorum siteye..

Tannesi dedi ki...

Evet, ben de fark etmiştim benzer bir durumu. Ama, sezondaki fiyatı biraz abartarak, normal fiyatın çok az altına sattıklarını görmüştüm. Tabii ki, çok büyük bir indirim oranı uyguluyor gibi göstererek!
Ama bu senin kanıtladığın duruma, yuhhh demek istiyorum. Bunlar, milleti kör, alemi sersem mi sanıyorlar acaba?

HeLeN dedi ki...

dogru soyluyorsunuz ama markalardan biri rocket dog, diğeri steve madden... 2si de ünlü isimlerin ayakkabılarının benzerlerini üretiyor ... aynı marka olsa tamam derim ama kullanılan malzeme veya marka isminden dolayı fiyat değişiklik gösterebilir.belki bu dikkatten kacmıstır :)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Zaten markalar aynı. Benim aldığım da satılan da aynı marka (Rocket God) ve aynı model. Drama Queen'in de dediği aldığı Steve Madden mağazasından aldığı Steve Madden ayakkabının Markafonide daha fazla olması.

cicibebe dedi ki...

ben markafoniden alışveriş yapıyorum ama gercekten çok uygun oldugunu düşündügüm şeyleri alıyorum.. bence o site, biçok markaya ulaşamayanlar için faydalı.. ama ucuz değil!

MM. dedi ki...

Markafoninin ürün seçme politikası da bir acayip. Her hafta muhakkak "isviçrenin ünlü saat markası" adı altında burda hiç bir mağazada görmediğim, adını duymadığım saat markalarından satış yapıyorlar. Cicibebe'nin de yazdığı gibi, siteden alışveriş konusunda çok seçici olmak lazım. Piyasayı iyi takip eden biri değilseniz, kazık yemeniz olası..

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails