22 Haziran 2010 Salı

FLORMAR “Pretty Compact Allık”

Herşeyden önce ambalajını çok beğendim. Her ürün grubuna farklı ambalaj üretmek yerine sabit bir renk ve stilde ilerlemeye başlayan Flormar'ı bu tercihinden dolayı kutluyorum. Rujlarının da içeriğini insan sağlığını düşünerek yaparlarsa çok rahat büyürler...

Ultra ince bir yapıya sahip ve geliştirilen “Pretty Compact Allık”, özel geliştirilen mikro teknolojisiyle, ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlarken, gün boyu kalıcılığını koruyor.

Pretty Compact Allığın tüm cilt renkleri ile uyumlu hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla kullanabileceğini toplam 6 farklı rengi bulunuyor.


Pretty Compact Allığın en önemli özelliklerinden biri ise içeriğinde hayvansı ürünler bulunmaması olarak karşımıza çıkıyor.

Fiyat 7.80 TL.

6 yorum:

Tannesi dedi ki...

Uygun fiyatlı ürünlerden bahsetmene bayılıyorum. :) Çok güzel bir ürüne benziyor, fiyatı da çok uygunmuş.

feşın iz peşın dedi ki...

iki blogta daha var bu allığın tanıtımı size bedava gönderiyolar sanırım:)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

basıl bülteni gönderiyorlar. Bedava gönderseler ürünün kendi fotoğrafı ve renk denemesi olur ve gönderildiği de yazar her blogda olduğu gibi. Haberlerin hepsi basın bültenidir.
Mesela son zamanlarda blog yazalarına Fa gönderim yapıyor. Bloglarda çokça görebilirsin ve yazıyorlar da gönderildiğini.
Ben Flormarı'n iyi yanlarını da kötü yanlarını da yazdım ve buna rağmen ilişkiyi kesmediler. Yani ne yaparlarsa yapsınlar doğru olduğuna inandığım sürece basın bültenlerini yayınlarım.

April dedi ki...

Çok güzel bir seri bu :)
ikili allıkları da çıkmış sanırım, renkler çok hoştu...

isabel dedi ki...

ben 2 rengini aldım.. süper renkler ve çok pigmentli..
tavsiye ederim herkese :)

Unknown dedi ki...

Kesin turkiyeye gittigimde bu alliyi almaliyim :) Allik delisiyim zaten ve bu muhtesem gorunuyor :D

http://tugbaseckin.blogspot.com/
http://tugbaseckin.blogspot.com/
http://tugbaseckin.blogspot.com/

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails