8 Haziran 2010 Salı

5 Essential Makeup Products - 5 Temel Makyaj Ürünü

  1. Siyah Göz Kalemi = Göz renginiz ne olursa olsun herkesin sahip olması gereken e hatta makyaja yeni başlayanların ilk alması gereken ürün.
  2. Siyah Maskara = Yine aynı şekilde her göz ve saç rengine uyan siyah maskara önem sıramızda ikinci sırada yerini alıyor.
  3. Doğal Pembe Allık = Yarı mat ya da mat olacak şekilde soğuk ve sıcak tonları içinde barındıran hafif pembe bir alık.
  4. Doğal Pembe Ruj = Pembe her cilt tonunda güzel durur. Canlı, doğal,şirin aynı zamanda sexy...Turuncular ya da bronz renkler her ciltte aynı durmayabilir.
  5. Kahve-Bej Satin Far = Göz kapağında hafif pırıltı açık renkler gözün daha büyük durmasını ve ortaya çıkmasını sağlar. Ne koyu ne de açık kahve tonları tek başına güzel durabileceği gibi rengi kullanım oranınıza göre ve hatta göz kaleminizle yapacağınız değişik uygulamalara göre farklı dizaynlar oluşturabilirsiniz.
 

 
  1. Black Eye Pencil = Whatever is your eye color black will compliment your eyes nicely...
  2. Black Mascara = It's the second must have makeup product. Again no matter what color eyes you have it will makes ypur eyes pop...
  3. Natural Tone Pink Blush = You should choose matte or half matte pink blush for everyday use... Natural tone pink color suits on every skin tone and it's buildable...
  4. Natural Tone Pink Lipstick = Lipstick before lipgloss... Again it's a cute,natural and sexy color...
  5. Brown-Beige Satin Eye Shadow = Enough shimmer makes the eyes pop also natural colors always suit on every eye and skin color. You can do diffrent makeup looks with using black eye pencil as a base...

3 yorum:

fioritamodatasarım dedi ki...

kalem rujlardan hep bi deneyesim var ama önyargılarımda var :) cnm sen memnun musun narsınkinden ?

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

narsınki kalıcı ruj.klasik ruj değil o yüzden seviyorum ama kuruluk hissi her zaman çekilmiyor ki yüm kalıcı rujlarda bu böyle...

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

cnm çok güzel görünuyorlar güle güle kullan seni izlemeye aldım bende bloğuma beklerim sevgiler..

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails