25 Nisan 2013 Perşembe

BIOABLAS "Kepekli Saçlar için Saç Dökülmesine Karşı" Şampuan

İlk çıktığı zamanlar yağlı saçlar olanını almıştım. O zaman 7 farklı etken maddeye sahip olanı vardı. 2. alışımda 5 etken maddeye sahip olanını almıştım. Sanırım 5li eski versiyondu çünkü ilk aldığım saç dökülmesine karşı oldukça etkili iken 2. aldığım hiç bir işe yaramamıştı.

Ürünün yapısı uzun zamandır şeffaf amber rengindeydi. Şimdilerde ise aşağıda da gördüğünüz gibi kremsi yapıda. İçinde saç kremi yok ancak yapısı kremsi.

Kokusu hafif. Kokulara karşı hassasiyeti olanlar için de sorun yaratmayacaktır. 

Etkisine gelirsek; ürünü kullanmaya başlamadan hemen önce saçlarımı kestirmiştim. Hatta 2 ay içinde 2. kestirişim olmuştu. Saçlarımdaki dökülme bu süre zarfında %80 azaldı. Şampuanın etkisi mi, saçlarımı kestirmem mi ya da ara sıra aldığım multi-vitamin mi yoksa heps birden mi bilmiyorum, saçlarımın dökülmemesinden oldukça memnunum lakin inanılmaz dökülüyordu.

*mini not: babamın favori şampuanı olup sanırım son 1-2 senedir başka marka kullanmadı.

Siz de bu ürünü denemek isterseniz şuraya ışınlanabilir TIK TIK ya da şuradan satın alabilirsiniz TIK TIK
Kozmoda'ya bu ürün için teşekkür ederim :) 

1 yorum:

Unknown dedi ki...

kullanıyorum ve çok memnunum.

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails