14 Kasım 2012 Çarşamba

Lila Kutu "Kasım" 1. Yaş Özel Kutusu

Çok güzel ve dolu bir kutu olmuş. Rujun rengi hariç içeriği tam bana göre. Bir de intimate yıkama jeli hiç kullanmamıştım, denemiş olacağım.

Bilgi kartında yazdığına göre bir Lush krem olması gerekiyordu ancak benim kutumda yok. Diğerleri fotoğraflarda gördüğünüz gibi... :)

Şimdi de yılbaşı kutusunu bekleyelim :)
Üye olmak isteyenler için TIK TIK

6 yorum:

audrey dedi ki...

kutuyu görünce ben de inanamadım zaten.. evet bir adet deneme boyu lush krem de olması lazım kutuda..

Oylesine Biri dedi ki...

Artık üye almıyorlar

j.d. dedi ki...

Ooo bu ay baya dolu doluymuş kutu :D

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Üye alıyorlar ama denk gelirse. Her ay 500 yeni üye alabiliyorlarmış. O yüzden çıkmaya niyetim yok :)
Dolu kutum gelmeyen Lush kremimle az dolu oldu :p

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

aahhh ahh vanilya club'a üye olmakla hata etmişim, keşke lila kutuya üye olsaymışım..

Begüm METE dedi ki...

Öncelikle bu güzel kutuya sahip olmanızdan dolayı sizi kutlar, daha nice güzel keşifler yapmanızı temenni ederim ..
Lilakutu' nun 1.yılında yer almaktan dolayı çok mutluyuz.. Sizlere ulaşan ürünümüzle birlikte tüm samimiyetimizle Merhaba diyerek yumuşacık bir dokunuşla ellerinizden sıkarız ..
Bulgarian Rose firmasının Türkiye Temsilcisi olarak sizlere alternatif bir Gül güzelliği hizmeti sunma anlayışıyla yola çıktık.. Sizlerle tanışmak ve ürünlerimizle buluşturmak bizim için tarif edilemez bir keyif ve onurdur.. Sizlerinde bizi daha yakından tanımanız amacıyla Lilakutu keşifleri arasında yer almış bulunuyoruz..Ürünlerimiz Doğal Gül Suyu ve Gül Yağı katkılı DermoKozmetik ve Eczane ürünleridir ..Dermo Kozmetik Ürünler üretiminde uzun yıllara dayanan tecrübe ve köklü bir geleneğe sahip olan Bulgarian Rose, etkinliği kanıtlanmış doğal içerikler açısından zengin ve geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.. Şimdi ise, Dünyada 44 Ülkede 20 sene boyunca güvenilirliğini tescillediği ürünlerini cildine ve vücuduna özen gösteren Türk müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.
I'm Lolita markası Distribütör firmanın Resmi ve Yetkili tek online satış mağazasıdır.
Ayrıca bizi Facebook ve Twitterdan ziyaret edebilirsiniz. http://www.imlolita.com/https://www.facebook.com/ImLolitacom / https://twitter.com/ImLolitacom
Dilerseniz bizi bir de Sayın Kozmetoloji Uzmanı Ayşenur Yazıcının ürün grubumuzdan olan Lady's Joy Besleyici Krem keşif yazısıyla tanıyabilirsiniz . http://www.aysenuryazici.com/guzellik-3627-kozmetik-dedikodu-yeni-cikan-kozmetikler-kesifkarsilastirma.aspx
Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür eder, olumlu ya da olumsuz tüm görüşlerinize saygı duyarız..

Sevgilerimizle;
GÜLümsemek en doğal güzelliğinizdir. Kendinizi GÜLmekten alıkoymayınız :)

Begüm METE
I'm Lolita

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails