2 Mayıs 2013 Perşembe

BIOBLAS "Sıvı Saç Kremi"

Yapı itibariyle piyasada benzerlerini bulabileceğiniz ancak saç dökülmesine karşı etkisiyle farkını ortaya koyan bir ürün.

Peki bu vaadini yerine getiriyor mu?

Kullanımı bu özelliğinden de anlaşılacağı üzere saç diplerinde de kullanılabiliyor.
Ancak yağlı saçlara sahipseniz saç diplerine uyguladığınızda saçlarınız sadece öğleden sonra sularına kadar temiz kalabiliyor.

Benim saçlarım da yaplı olduğundan saç diplerime sadece 1 kere uygulamış oldum. Bu nedenle saç dökülmesindeki etkisini bilemiyorum.  Ancak daha önceden de belirttiğim gibi tık tık saçlarımdaki dökülme şu sıralar inanılmaz ölçüde az. Ne kadar etkisi oldu bilemiyorum.

Olumlu yönleri:
-Saçlarım nemli iken dipleri hariç her yerine sıkıyorum. Kurutma makinesiyle hafif kuruttuktan sonra.
-Saç düzleştirici ve maşadan önce kullanıyorum.
-Elektriklenmeyi önlüyor ve saçı kolay taranabilir hale getiriyor.
-Onarıcı özelliği mevcut.

İki fazlı durulanmayan saç spreylerinden hoşlananlar için kesinlikle denenmesi gereken bir ürün ancak ben bu tip ürünlerde hayatımın anlamı Chi Silk Infusion'dan vazgeçemeyeceğim için tekrar almayı düşünmeyeceğim bir ürün.

Siz de bu ürünü denemek isterseniz şuraya ışınlanabilir TIK TIK ya da şuradan satın alabilirsiniz TIK TIK
Kozmoda'ya bu ürün için teşekkür ederim :)



1 yorum:

Unknown dedi ki...

Bende Bioblasın sıvı saç kremini bu aralar kullanıyorum. Saç ıslak veya kuru iken kullanılıyor olması güzel bir özellik. Şekle girmeyen kabarık saçlarımın kolayca şekle girmesi konusunda tek yardımcım desem yeridir.

Uyarı - Disclaimer

Bu sitede yazılanlar kişisel deneyimleri içermektedir. Yazılardan dolayı oluşabileceklerden Fashion and Makeup Freak sitesi sorumluluk kabul etmemektedir. Yaptıklarınız sizin sorumluluğunuzdadır.

Everything has been written in this blog is about personal experience. Fashion 'n Makeup Freak doesn't accept any obligation. Everything is in your responsibility.


Bu sitede yayınlanan tüm içeriğin kullanım saihibi site sahibine ait olup paylaşılması, kaynak gösterilmeden yasaktır.
Related Posts with Thumbnails